Запашний хлібчик від “Галицький пекар”

Breadcrumb Navigation

Для випічки хорошого хліба найважливішою є якість борошна. Обов’язковою умовою для вдалої випічки є просіювання борошна. Це дозволить їй насититись киснем і в підсумку з додаванням інших інгредієнтів за рецептом, перетворитися на м’який, пишний, ароматний і надзвичайно смачний хлібчик.

Процес приготування хліба бездріжджового :
Вам знадобиться:
Борошно цільнозернове 440г
Вода питна 300г (кількість води залежить від якості борошна)
Закваска пшенична 26г
Сіль 5г
Цукор 6г
Олія 6г
Борошно просіюють, додають пшеничну закваску, воду, сіль, цукор та олію. Замішують тісто 7хвилин. Готове тісто розробляють на заготовки, та викладають у форми та направляють на вистоювання протягом 4-6 годин при температурі 35*С і відносній вологості повітря 75%. Випікається хліб при температурі 240-230*С. Час випікання 40 хвилин. Після випікання готовий хлібчик направляють на охолодження.